18 januari 2010

En liten uppdatering!

Mycket har hänt sedan dieten. . .

Det har bland annat varit jul. Helgen innan jul åkte vi upp till Degerfors till Robins släkt för lite julfirande. Jag tycker om Degerfors när man är där uppe har man ett sånt behagligt lugn. Några dagar senare var det jul på riktigt och den firade vi nere i Vellinge med min sida. Blev en mysig kväll med massa god mat!
Jag hade tyvärr börjat bli dålig några dagar före jul så under mellandagarna mådde jag piss, men jag jobbade endå.
Så va det nyår och jag fyllde 23. Alla jobbade eller var bortresta så jag hade bara en lugn dag hemma. Vera, Linda och Viveca och hennes familj kom och drack lite kaffe och grattade mig. På kvällen hade vi fest och jag hade skit kul! Sing Star till klockan 07.00 !!!
Dagarna i början av januari var lugna då jag fortfarande inte kände mig frisk. Hade kalas den 8:e och fick en massa fin!

På Måndagen efter det gick jag till läkaren och fick veta att jag mådde som jag gjorde pga att jag hade ett virus i kroppen och bronkit ( som kan leda till kol om jag inte slutar röka) Jag blev sjukskriven och var hemma hela vecka och bara låg på soffan, spelade tv-spel och såg film ingen ansträngande alls precis som docktorn sa. Men idag är det måndag och jag ska till jobba!
Känner mig fortfarande inte helt 100 men betydligt mycket bättre!