26 augusti 2008

Nu har veckan börjat igen... tyvärr
Helgen har varit en rolig trevlig och mysig en, Fredagen blev inte som jag trodde. Blev ingen Malmö-festival før min del. Jag träffade min lilla vän Patricia, Otroligt go tjej som man kan ha mycket djupa och givande diskussioner med, Vi gick på gym och blev riktigt svettiga och glada ihop.
Vi har inte träffas så mycket på den senaste tiden (vilket det ska bli ändring på) Hade en massa att snacka om, vi var klara på gymmet lite øver 24,00 och då avsluta vi det hela med en 15 min sol stund. Lørdagen gick jag upp ganska tidigt för att fixa till lite där hemma, Såg ju ut som ett bomb nedslag och de är väl kanske inte så man vill visa upp sitt hem första gången för någon, klockan 1 åkte jag ner till Centralen för att möta upp Nicki sen bar de av hemåt igen. Han va hungrig så klart efter sin tågresa och jag hade ju inte ätit frukost (hallå kl va ju rena barnet) Blev lite hamburgare alá Amanda ( det är då för er som inte vet hamburgare med ägg och istället för hamburgare bröd har man två rost brödskivor, Å en massa massa dressing sallad o.s.v.) Han hade aldrig ätit de innan men de e kanske inte så konstigt vem har de liksom.

Men Det Fick Godkänt så klar :P

Vi satt och snacka en massa och lyssna på lite olika clip inne på Youtube.com
Man känner ju inte till så många danska låtar, Men där är en hel del schysta låtar kan jag lova, Jag har i alla fall två nya favoriter.

Vid fixade till oss vid 4 tiden för att dra till Anna, Kvällens värdinna!
Vi åt gott kronärtskocka med smör och salt (låter skumt kanske, Men Mmm så gott)
Sen va de ju då kräftor. De är så jävla gott :P
Nicki hade lite problem med att skala dom (eller kan de ha varit att han tyckte de va äckligt att skala dom kanske !?)
Efter maten spelade vi SpritSpelet, pyramiden och alla snacka någon blandning av engelsk svensk danska. Sen blev de lite försök till allsång av den danska låten – Pas på den røde gummibåd som sjungs av en Danska kvinna vid namn Birthe Kjær(lägger upp ett smak prov till er senare).
Vi beställde en Taxi för att åka in till stan och på väg till taxin försvann Anna (hur man nu kan lyckas med de på några 100 meter) Jag Nicki Åse Rikki och Jimmie åkte iväg mot Malmö och den ny öppnade klubben Divine.
Trevligt ställe lite folktomt men det var ju också första kvällen dom hade öppet så.
Och med tanke på vad som nyligen hänt med wonk, så var där väl en del som valt att stanna hemma och pilla navelludd istället!?
Stötte på några bekanta ansikten och dansade en och annan dans. Sen drog vi hem snacka en massa och hade de riktigt hyggligt. Men vi va tydligen trotts allt för trötta för den där filmen hehe… Söndagen blev det sovmorgon ,bara slappa med film på soffan. Anna hämta upp oss vid 16 tiden och körde ner Nicki till Centralen, Därefter körde vi ut till Citygross där vi handla en massa mat, hade ju bestämt att vi skulle ha Taco. Jag Anna och Jimmie körde hem till mig och käka, Sen va de inte så mycket mer med denna helgen!

/ C

(Bilder läggs upp så fort datorn är fixad,
Min dator där hemma har strejkat sedan i söndags)