14 juli 2008

Så här hamna jag i Tävlingen

Att jag hamnade i Mr Gay Öresund tävlingen var helt oplanerat då min vän anna fick ett samtal med en förfrågning om hon kunde övertala mej till att vara med så svara hon snabbt och lätt
- Klart han är med.
Så va de med den saken och nu e jag med i tävlingen. Anna har givetvis tagit på sej sin del och är då min manager som tydligen tar 65% på allt man tjänar. De hon har missat lite är att man tjänar inget hehe. Man kan väl säga att detta är en förkortad version av hur de gick till men Anna var absolut den som fick med mej. Röstningen drog igång den 5/7-08 och håller på till 8/8-08 sen den 9/8-08 är de stor fest och final i Danmark på Pumpehuset där man ska framföra en talang samt gå catwalk I kläder från Mondo Bazaar och I underwear/beachwear från Andrew Christian. Så vi får la se hur de går tänkte jag skulle sjunga något. Har en låt som jag funderar på men avslöjar inte riktigt än vilken, får ju först bestämma mig. Värdinnan för de hela kanske man ska nämna oxå det är Amanda Lepore.
Är de så att ni skulle känna för att lägga en röst så uppskattas de så klart.
Adressen är


http://www.mrgay-oresund.dk/visnyhed.asp?id=770

Tack ;)

/C
. . .


Alla deltagare



Då har man införskaffat en blogg och de återstår å se hur det kommer gå med de.


Alla snackar ju om bloggar till höger och vänster så de är väl på tiden att man tar reda på vad det är för något med de. Idag är Christoffer väldigt trött, men vem skulle inte va de när man går upp kl 5 för att jobba. En kollega från Danmark ringde mig idag på jobb och berättade att alla bussar i skåneland ska gå i strejk imorrn. Vilket betydde att hon kunde ej ta sig till jobb om vi inte byta pass, så imorrn jobbar jag kvälls passet i DK för 3:e veckan i rad. Men men de betyder ju sovmorgon, å de är ju aldrig fel.