19 april 2009

Påsk helgen i Örebro

Helgen hos Robin var verkligen jätte mysig, kändes skönt att äntligen få ett ansikte på alla!

Torsdagen, när vi kom fram var kl ca 23.00 så det blev bara lite snack med hanns pappa och Annika innan vi hoppas i sängen ( en 90 säng haha )

Fredagen gick vi upp ganska tidigt för vi skulle in till Karlstad och träffa Robins kompis Mia, Återigen var det bussresa och den tog sen lilla tid. Framme i Karlstad mötte vi upp Mia och skulle gå å dra en fika men tydligen var inget öppet förrän 12 . (Röd dag) Vi gick runt lite på stan och Mia visa både mig och Robin lilla Karlstad. En mycket fin och vacker stad. Sen blev det fika och massa prat. Mia är en mycket förståndig å mogen tjej, en typisk ”sann vän”. Blev lite shopping där i Karlstad . 1 par skor till mig och 2 par skor till min lilla prins, När vi kom hem till Robin igen så hade Christer och Annika lagat middag å Robins bror Christoffer och hans tjej Petra var där. Öl och härlig lax de är aldrig fel!
Mys på soffan till film (som vanligt somna Robin )

Lördagen gick vi upp sen , Tog en lång promenad genom samhället och sen fixa vi oss för att åka in till Örebro och festa lite med Robins kompisar!
Trevlig kväll och väldigt kul att äntligen få träffa alla Robins vänner. Matilda stört skön brud haha flodhabba ! Bea alias Hyllan mycke trevlig liten prick. Sen hade vi Malin också en jätte go tjej och Rebecca så klart + hennes Sundsvals kompis. Trevlig kväll som” slutade” med brasa i parken.

Söndagen var jag kanske lite bakis. Jag och Robin gick ut på en riktig lång promenad genom hela samhället han visa mig centrum och ja allt som hör där till. Tog en pizza på en av alla dom 7 pizzeriorna. Sen gick vi hem till Robin Mamma (Lena) Hon hade stått och bakat kaka för vi skulle komma :D hon bode jätte fint, lite samma stil som jag gillar faktiskt =)
Gillade Robins mamma direkt där var det inget ta i hand o.s.v. det var en kram i dörren och välkomna!
Även fast jag aldrig träffat Robins nära och kära så känns det ju som man känner dom till en viss del. Vi satt och pratade och drack kaffe på Lenas balkong när vi sen skulle hem så fick vi skjuts (skönt att slippa gå den vägen igen)
Hemma hos Robin blev det påskmiddag med snaps :P Tummen upp för snaps å sill
Sen låg jag och Robin bara i soffan å chilla.

Måndag upp tidigt. buss till Örebro där vi gick rundvandring å tog en fika innan min buss gick!

Bilder på G . . .