3 september 2008

Fredag...


Åkte då upp till Göteborg i söndags som jag berättade att jag skulle…
Möte upp Mia på buss terminalen och sen bar de av till Götet, Buss resan underhöll vi oss med att mima till gamla godingar och prata, vissa prata ju lite väl högt ;) hehe
Väl framme i Göteborg gick vi en runda och fönster shoppade medans vi väntade på några av Mias klass kompisar skulle komma, Vi skulle nämligen äta på pizza hut. Trevligt va de med men jag måste klaga på maten, Visst va pizzan god men man blir ju fan inte mätt på 4 st såna små bitar. (eller e de kanske bara jag *skrattar* ) Efter maten tog vi oss en kaffe på stan och sen va de äntligen dags för att åka dom där roliga spårvagnarna, Hemma hos Mia prata vi och bara tog de lugnt, Dag två (Måndagen) Gick vi upp ”tidigt” för att gå till Mias skola, Jag skulle kolla på när hon dansade. Hon e fan grym min lilla Mia. Balett , jazz stepp och modernt. Härligt att se min lilla älskling dansa….
Baletten va ju inte helt fel den heller hehe ;)
Dag två (tisdagen) så åkte jag till stan med Mias granne och klasskompis Jonas. Super trevlig kille, Mia är i goda händer där uppe =) vi gick runder inne i stan och kolla i affärer och hade det hur bra som helst… På kvällen åkte vi in till stan igen för att käka. Efter det blev de buzz hemma hos Jonas, två andra vänner till dom, Mads och Jonathan kom också dit trevligt… Men Misan och jag va trötta så vi gick, då upptäckte mia att hon glömt sin väska när vi va inne i stan och käkade… Panik minst sagt!
Tog spårvagnen in till stan igen för att se om väskan va kvar, Otroligt nog så va den det. Dagen efter gick Mia till skolan och jag kom dit lite efter… Glömde ju skriva att jag köpte skor och en tröja i stan =)
Just nu sitter jag med Jimmie och Rikkie i köker och lyssna på gamla godingar och spelar lite spritspel. Får la skriva mer sen ….

På väg upp till Göteborg

I bussen

...


I Mia´s kök

Puss på Godingen

Misan är glad :D

Cigg på Mia´s balkong...

Mia in Action (något fint franskt namn heter de)


Ny duschad Mia


Mia och Jonas hennes trevlige granne och klasskamrat.