21 juli 2008

Lördagen i Köpenhamn…


Börja med att Jimmie kom hit, och som vanligt va jag inte färdig. Ja för att va helt ärlig hade jag inte ens börjat. Fixade mej lite snabbt och försökte hitta kläder . Vi blev sittande i köket framför datorn där vi lyssnade på massa gamla godingar på youtube, snackade även en del med lille snutt ponken på MSN. Vi hade ju bestämt sedan innan att vi skulle försöka va på Foxy till 23,00 men som jag anade lyckades vi ju inte med de. Typ vid 23,00 tiden beställde vi taxi och hade för avsikt att hinna med tåget som avgår 23,23 men taxin kom inte efter 5 minuter som kvinnan i växeln sa, vi gick en lite bit och fick beställt en ny taxi men även denna taxin uteblev. 3 gången vi beställde va jag lätt irriterad och sa till den lilla damen i växeln att vi skulle med ett plan från flygplatsen i Danmark till kreta, De tog 2 min sen hade vi vår bil. taxi chauffören körde som en galning till centralen för han hade blivit meddelad att vi skulle med ett plan(de pinsamma var ju att vi inte hade några väskor) väl framme på centralen ser vi att vi även missat tåget som går 23,43 vilket betyder att vi fick vänta på 00.23 tåget. Humöret var inte på topp och fest stämningen höll sakta på att försvinna, Jag menar hur jävla kul är de att först vänta på tre olika bilar och sen upptäcka att man missat två tåg och dessutom ska man behöva vänta i 40 minuter. Tiden gick ändå relativt fort , vi hade ju trotts allt lite dricka med oss.
Jimmie hade bestämt sig för att vara kvällens fotograf och givetvis gick han runt på tåget och sa
- Haj jag är mingel fotograf för aftonbladet, får man ta en bild.
Blev ju så klart några bilder, och en liten ryggradslös tjej från Stockholm sa att hon aldrig hade hört en bög som snacka skånska för. Då kunde jag inte hålla käften så klart. Kan ju säga att jag tror inte hon kommer glömma den tågresan dels p.g.a. att hon visa brösten för ett gäng killar så hon och hennes vänner skulle få sittplats och p.g.a vad som blev sagt. Jimmie satte sig hos 3 utländska tjejer som tydligen va muslimer och då va han ju bara tvungen att säga till 08 bruden
- Dom här tjejerna är muslimer och dom bryr sig inte.
Aja väl framme på Foxy. Kl va 01.02 så ingen jävla gratis dricka för oss inte. Kvällen blev väl si så där kan man säga. Vi mingla runt lite. Hälsa på några kända ansikten, Jimmie tog några bilder och sen 03,45 bestämde vi oss för att gå mot tåget. Väl på tåget somnade jag och Jimmie. När vi vakande stod tåget still mitt på ett spår. Vi gick genom vagn efter vagn men där va inte en människa. Längst fram i tåget va där en konduktör. Han sa att vi var tvungna att åka med till Köpenhamn igen och sen hem till Malmö. Fy fan vad drygt. Vi somna igen, (och nej vi var inte as packade men jävligt trött) denna gången vakna vi i tid för att kliva av i Malmö. Var fan inte hemma förrän halv 8, resan från Danmark som skulle ta 40min tog över 3h. Stadsbussen hade vi konstigt nog tur med.Slapp vänta, å väl hemma somna vi på två röda.
På Söndagen kom Åse, och vi fixade och donade med tvätt o.s.v. eller ja mest Åse faktiskt. Jag kände mej lite halvsjuk på söndagen (och nej inte bakfulle sjuk) idag är de måndag och jag känner mej fortfarande krasslig.Hoppas bara inte jag blir sjuk.
Här kommer lite bilder från lördagen.


Tagna av ingen mindre än ”aftonbladets” egna fotograf Jimmie Lönning!

rakad och nästan färdig för kvällen...

Lilla Jimmie framför datorn


Väntar på tåget

Jimmie underhåller sig själv med cigarett och öl i väntan på vårt tåg.


Den otrevliga 08:an från tåget.





Och nu lite bilder från Foxy

(Jimmie var lite berusad vid fotograferingen)


Här beställs det dricka

Jag , Tomas och hans tjejkompis

Kvällens sista bild,