11 februari 2009

Grattis på 1 årsdagen mitt lilla hjärta

Lilla busen.
hehe :)
Svårt för att fixa brudar har han inte!
hehe
Årets Tomte !
Känns som det var igår jag fick samtalet att min syster hade fött en välskapt liten pojke, och nu har han redan gått och blivet ett år. Jag hoppas min lilla goding får en underbar dag. Hans första födelsedag !

Idag ska spisen lagas


Vaktis skulle komma senast halv men när kom han , jo 10,55. Han kolla på spisen och sa att det var inget han kunde fixa, Så nu kommer där tydligen någon annan snubbe i eftermiddag för att fixa den, Åse kunde vara här sån tur är!

Tack till dej!

Se det snöar, se det snöar det var väl roligt haaha =)

På väg hem från jobb igår =)
Utan för sovrummet !
Igår börja det snöa, . . massor av snö :P Jag menar ska det nu vara så jäkla kallt som det varit dom senaste dagarna så kan de ju lika bra vara lite snö också.
-
Såg på nyheterna igår att en 15 årig kille ska upp i rätten för ärekränkning då han förra året nöffade när två poliser gick förbi, när poliserna då gick fram till 15 åringen så sa han att han ej gillade poliser och att dom var grisar. Det hela slutade med att 15 åringen bad om ursäkt och han lämnade platsen,
Nu ska han alltså upp i rätten för ärekränkning!? Men poliserna som under rosengårds kravallerna kallade ungdomar för ”blattajävlar” ”apejävlar” och hotade med att dom skulle får stryk o.s.v. vad händer med dom?

Står polisen över lagen eller ?

En 15 åring eller vuxna män som är utbildade poliser vad är egentligen värst ?
var inte rädd för att kommentera jag bits inte,