25 juli 2008

Helsingborgs Festivalen...

Min Älskade mormor och jag från 2007

Har blivet tid för att uppdatera här lite också kanske, har ju inte varit så bra på det denna veckan.
Veckan har flyget förbi precis som vanligt, Inga spännande grejer som har inträffat heller tyvärr.
Eller jo kanske
Har nog inte sagt något om vad som kommer ske nu på söndag,
Då ska jag till Danmark och va med i en Musikvideo. De är en dansk artist, för mig helt okänd måste jag erkänna, De var dom som håller i Mr Gay Öresund som hörde av sig och frågade om vi några av killarna kunde vara med. Den ska utspela sig på en strand i Danmark där vad jag har förstått vi först ska ha på oss blå jeans och en t-shirt med Mr Gay Öresund tryck på(cowboy tema), sedan ska dom ha någon frekvens när vi bara ligger på stranden och ”solar” och slutligen när vi alla bada.
Klockan 14,00 ska jag vara i Danmark på blabla station där vi blir hämtade med bil som kör oss till den slutliga destinationen. Där ska vi bli fixade (håret enbart hoppas jag då...) Men får återkomma till hur de gick o.s.v. på söndag kväll.

Idag är de ju fredagen den 25:e vilket betyder att lönen är kommer och det brukar ju göra att man blir lite sådär extra glad. För min del blir det Helsingborgs festivalen ikväll, någon vän hade önskemål om att kolla lite på RixFm Festivalen som ska vara där ikväll, artister som velvet, Arash, Sonja Aldén, Marie Picasso m.fl. står på scen. Får la se om det blir något med de, själv hade jag kunnat tänka mig att sätta mig på färjan Helsingör-Helsingborg och tura lite fram och tillbacka undertiden man avnjuter en god drink/öl i baren. Men det återstår och se vad som händer och sker ikväll. Jobbar i Danmark denna veckan så är hemma typ kvart i 5. Ska mötas utanför Åse klockan 5.
(Packa bilen) sen drar vi, blir en lite mini Road trip (och Stoffe ska dricka massa öl i bilen kan jag lova) Kameran ska med och givetvis kommer det läggas upp bilder någon gång under helgen.
Blir att vi sover över i Helsingborg hos lilla rara linda, en underbar tjejkompis som har sitt högkvarter i HBG. Lördagen är de sagt att vi ska försöka gå upp tidigt och ta oss till stranden (om vädret tillåter) ska bli kul att se om vi lyckas med det.

Återstår och se hur kvällen blir!
I will be back !
(Trevlig Helg!!!)

/C