11 januari 2009

Januari hitintills !

Min Lilla medicinsamling

I lördags eftermiddag började det med att jag hade tandvärk och natten mot måndagen fick jag gå upp på toa och kräka, om det var pga. smärtan eller vad vet jag ej, men jag fick en akut tid till tandläkaren på måndagen. Tandläkaren konstaterade att den avbitna tanden som min tandläkare lagade i förebyggande syfte, hade börjat själv dö, tandläkaren lade en bomulls bit med något bakterie dödande medel i tanden och lade en provisorisk lagning på det. Jag frågade om jag inte skulle behöva penicillin med det sa denne att jag inte skulle behöva det och att smärtan skulle avta framåt kvällen.
Detta stämde inte kan jag ju lugnt säga. Den smärtan jag hade i mitt huvud och min kropp denna natt var olidlig. Jag kräktes och hade fått feber och jag frös så jag skakade...
Inget hjälpte mot värken, jag ringde då sjukvårdsupplysningen och de sa att jag kunde vända mig till akuten men att de där sannolikt inte kunde hjälpa mig då där ej finns någon tandläkare på akuten på Umas.
Jag gick åter igen till tandläkare på onsdagen, jag kunde knappt gapa så ont jag har och hela tiden sipprar det var ut ur tandköttet (smaken av detta är obeskrivlig). Jag fick två olika sorters penicillin. Även denna natt var hemsk av smärtan och det ständiga rinnandet av var.
Idag har jag därför varit på vårdcentralen och jag fick en massa extra mediciner, fick även svälja flytande kortison på plats, (Bara för att svullnaden ska gå ner, ser ut som ett missfoster i ansiktet).
Då jag bad läkaren om ett intyg till jobb och ville denne sjukskriva mig till 25/1-2009. Tydligen så har jag inte bara en infektion i tandbenet utan jag har även halsfluss.
Har fått starkt smärtstillande och sömntabletter så jag ska kunna sova och en massa annan medicin, Min sänka låg på över 200.
Idag är det söndag och verken och varet har fortfarande inte gett med sig, Det enda jag kan få i mig är flyttande föda, Blåbärssoppa och nyponsoppa, man kan lugnt säga att jag är trött på nu. Vill äta något gott, göra något kul och inte bara sitta här med mina jävla mediciner.
/C

Det var inte direkt igår...

Nyårs skålen Med Min Snutt

Givetvis hänt en massa sedan den 29:e har ju bl.a. blivet ett helt år äldre.
Tänkte att jag lite senare när, orken infinner sig skulle ta och fota allt fint jag fick när jag fyllde år!
I övrigt om ni vill se mer bilder o.s.v. från nyår så kan ni alltid gå in på Min och Snutts gemensamma blogg
http://www.thegaycouple.blogspot.com/
/C